Klantenservice Just-in-Fashion.nl

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

 • Bedrijf en contactgegevens
  Just-in-Fashion

  Tel: 06-24174679
  Email: info@just-in-fashion.nl

  Bedrijfsgegevens

  Kamer van koophandel: 67665217
  BTW nummer: NL076391346B01

  Postadres / afhaaladres:

  Just-in-Fashion
  Breskensstraat 19
  5043WP Tilburg

 • Stuur ons een email

  Neem contact met ons op via het contactformulier, wij reageren z.s.m. op je bericht!

 • Betaalmogelijkheden

  U kunt bij ons betalen met de volgende betaalmethodes: iDEAL, Overboeking, Sofortbanking, Bancontact/Mistercash, Giropay, Billink en Capayable.

 • Verzendinformatie
  Verzendkosten Nederland

  Bij bestellingen onder de €75,00 wordt er €4,95 verzendkosten berekend.
  Bestellingen vanaf €75,00 zijn verzendkosten vrij.

  Mocht u iets retour willen sturen worden als nog de verzendkosten van €4,95 in rekening gebracht en ingehouden op het retour artikel.

  Verzendkosten België & Duitsland

  Verzendkosten €7,95

  Zodra uw bestelling is verzonden zal de bestelling de volgende dag al geleverd worden. Bestellingen worden binnen 2 werkdagen bezorgd.

  Bestelling & betaling & verzending.

  Maandag voor 16:30. Dinsdag
  Dinsdag voor 16:30. Woensdag
  Woensdag voor 16:30. Donderdag
  Donderdag voor 16:30. Vrijdag
  Vrijdag voor 16:30. Zaterdag
  Zaterdag voor 13:00 Dinsdag

 • Ruilen & Retourneren

  Retourneren kan binnen 14 dagen. Uw bestelling dient dan binnen 14 dagen bij ons retour te zijn. Retourperiode gaat in op de dag van ontvangst. Na afloop van dit termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief. Het is van belang dat u tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking. U kunt het product in de originele staat en ongedragen in de verpakking retour sturen.

  Indien u gebruik maakt van het retour sturen van uw product, komen de kosten van terugzending voor uw eigen rekening. Het bedrag van het product zal binnen 14 dagen na de terugzending terug betaald worden. Nadat je retour hier ontvangen is storten we meestal het bedrag binnen enkele dagen terug.

  Uitzonderingen retourneren

  Retouren worden geaccepteerd mits in originele onbeschadigde staat, vrij van (rook)geuren en ongedragen zijn. Just-in Fashion, behoudt zich ten alle tijden het recht voor retouren te weigeren.

  Na ontvangst van uw retourzending zullen wij de retour binnen 7 dagen afhandelen. Afgeprijsde & gewonnen Artikelen worden als "afgeprijsd" beschouwd. En afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

  U bent zelf verantwoordelijk voor de retouren, wij van Just-in fashion vragen u daarom om uw retour altijd te verzenden met een track en trace code, Mocht het artikel zonder track en trace code teruggestuurd worden dan zijn wij van Just-in Fashion NIET aansprakelijk voor vermissing van uw pakket.

 • Service & Garantie

  Deze informatie volgt.

 • Afhaalmogelijkheden

  Bent u toevallig bij ons in de buurt? Dan is het ook mogelijk je bestelling bij ons af te halen, retouren of eventueel te ruilen. Neem dan wel eerst even contact met ons op om geschikte tijden/dagen te bespreken. Dan weten we zeker dat we elkaar niet mislopen.

 • Klantenservice via WhatsApp

  Voeg 06-24174679 toe aan de contactlijst van uw smartphone en u kunt ons via WhatsApp nog sneller bereiken.