Organiseer een kledingparty

Samen met je vriendinnen of collega’s kun je gedurende een paar uur de mooiste fashion kleding uitproberen en aanschaffen. Het leuke is dat je kleding die je koopt direct mag en kunt dragen.

Een kledingparty van Just-in-Fashion.nl is iets compleet anders en maakt je feestje daarom compleet. Nodig snel al je vriendinnen uit en organiseer vandaag nog een kledingparty. Op dit gebied bieden wij de nieuwste en mooiste kleding, kwaliteit gegarandeerd. En dat allemaal tegen een zachte prijs. Je zult versteld staan van ons enorme aanbod in combinatie met de lage prijs.

Geen verplichting

Bij andere kledingparty’s is het vaak de bedoeling dat je de kleding van te voren al koopt. Vervolgens worden ze nog wel gepresenteerd maar je hebt ze al moeten betalen. Bij ons werkt dit anders. Je betaalt alleen voor kleding die je wenst te kopen. En na de contante betaling kun je het product direct mee nemen.

Verras je vriendinnen met dit leuke feestje. Organiseer eens wat anders dan de standaard partijtjes. Onze kledingparty is ook nog eens kosteloos, geen extra kosten dus. Twijfel niet langer en organiseer vandaag nog een leuke kledingparty.

Gastvrouw

Voor de gastvrouw geld altijd dat zij als bedankje een tegoed krijgt van €30 hier mag ze iets voor uitzoeken, de enige voorwaarden is wel dat je minimaal 8 vriendinnen uitnodigt. Grotere afstanden is in overleg natuurlijk altijd mogelijk.

Wil je graag een leuke avond of middag boeken of meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Vragen of boeken?

Neem contact met ons op voor meer informatie.